Hoe importeer ik facturen in Headlight?

Voor sommige leasemaatschappijen ondersteunt Headlight het importeren van facturen in excel of csv in het platform.

Onder Inkoop > Facturen > Facturen vind je je huidige geïmporteerde facturen. Hier kun je nieuwe facturen van dezelfde leverancier naartoe slepen.

Zodra de bestanden zijn geüpload, worden de facturen automatisch verwerkt. Dit kan een paar seconden duren.

Headlight haalt alle factuurregels uit de factuur en koppelt ze aan de relevante auto’s in het wagenpark, uw personeel en past de regels voor kostenplaatsen en grootboekrekeningen toe die u mogelijk hebt geconfigureerd.