Het autobeleid bijwerken in Headlight

Headlight kan worden geconfigureerd om allerlei use cases met betrekking tot uw autopolis uit te voeren, zoals gebruikers de autopolis laten ondertekenen voordat ze een auto bestellen, of de autopolis aan de Headlight assistent geven als bron om vragen van bestuurders te beantwoorden. Dus hoe ga je te werk om je autobeleid in Headlight bij te werken?

Hieronder beschrijven we een typische configuratie waarbij het autobeleid wordt gebruikt in workflows en wordt ingevoerd in de Headlight-assistent.

Het autopolisdocument uploaden

1. Toegang tot de Uploadsectie:
    • Ga naar Resources > Documenten in de Headlight-toepassing.
    • Klik op het plusteken rechtsboven in de tabel om een document toe te voegen.
  2. Het document uploaden:
    • Sleep de PDF van de bijgewerkte autopolis.
    • Geef het document een naam om het gemakkelijk te kunnen identificeren. Het toevoegen van de datum op het etiket wordt aanbevolen, vooral voor nieuwe versies.

Zodra het document is geüpload, kan het worden gebruikt in andere delen van Headlight, zoals in Headlight Workflows.

Het autobeleid integreren in workflows

1. Identificeer relevante workflows:
    • Als je workflows hebt die gebruik maken van het autobeleid (bijv. gebruikersovereenkomsten), lokaliseer deze workflows dan binnen de applicatie.
  2. Updating the Workflow Steps:
    • Ga in de workflow naar de stap waar de gebruiker de autopolis moet ondertekenen of waar de autopolis wordt gebruikt.
    • Als de stap een “Goedkeuring”-stap is, wat typisch is voor het aftekenen van een autopolis, dan vind je een knop“document toevoegen om te ondertekenen” onder de stapdetails.
    • Zoek en selecteer de nieuwe geüploade autopolis in het pop-upvenster.

Werk alle workflowverwijzingen naar het autobeleid dienovereenkomstig bij.

De kennisbank bijwerken

Gewoonlijk wordt het autobeleid geüpload in de Knowledge Base. Hierdoor kan de Headlight-assistent beleidsinformatie opvragen en doorgeven aan gebruikers. Als je je autobeleid onderhoudt in document editors buiten Headlight, kun je de individuele artikelen in de kennisbank bijwerken om ervoor te zorgen dat de Headlight assistent toegang heeft tot het meest recente beschikbare beleid.

Artikelen bewerken

Om artikelen in de kennisbank bij te werken, klikt u op het pictogram “berichten” in de rechterbovenhoek en selecteert u “Kennisbank” onder de beschikbare tabbladen. Om artikelen of artikelcategorieën te bewerken, kun je op het “potlood” pictogram klikken.

Een PDF van je artikelen maken

Het is ook mogelijk om een PDF-document te genereren van een categorie artikelen in de kennisbank. Je kunt er dus voor kiezen om de artikelen direct in Headlight te bewerken en er een PDF-document uit te halen voor verdere distributie of gebruik in Workflows.

Om een PDF-document van een reeks artikelen te genereren, navigeert u naar de kennisbank en klikt u op een artikelcategorie. In het resulterende scherm verschijnt een knop met een PDF-pictogram boven aan het scherm. Klik erop om een PDF van je artikelen te maken en te downloaden.